Translate

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ADELE EXARCHOPOULOS - La vie d'Adele


Adele Exarchopoulos μια ακόμη Ελληνίδα στο Παρίσι . 20 ετών  ανερχόμενη αστέρας που σίγουρα θα λάμψει ακόμη περισσότερο στο μέλλον , γιατί το έχει ... Εκτός αν το χάσει στην πορεία ...



Τους τελευταίους μήνες πολλά έχουν γραφτεί στον διεθνή Τύπο και πολλά έχουμε δει για τη δράση των αντί-gay οργανώσεων στη Ρωσία. Από προκλητικά ομοφοβικά κείμενα έως video που δείχνουν τύπους να ξυλοκοπούν και να ξεφτιλίζουν νεαρούς gay. Η κατάσταση αρκετές φορές δείχνει να ξεφεύγει από τον έλεγχο, με αποτέλεσμα πολλά ανθρωπιστικά κινήματα να ζητούν από την κυβέρνηση του Πούτιν να βάλει τέλος σε αυτό το μίσος. Κάτι που ο Ρώσος πρόεδρος δεν μοιάζει διατεθειμένος να κάνει. Και τώρα που κυκλοφόρησε η ταινία «Η ζωή της Adele» οι αντί-gay οργανώσεις ξεσηκώθηκαν.

Η οργάνωση LBI έστειλε επιστολή στον υπουργό Πολιτισμού της χώρας, πιστεύοντας πως είναι απαράδεχτη την προβολή της ταινίας, καθώς τη θεωρεί «gay προπαγάνδα».

«Η ταινία περιέχει πολλές πορνό σκηνές και επηρεάζει αρνητικά τη νεολαία μας» δήλωσε ο υπεύθυνος της LBI Denis Davydov και συμπλήρωσε: «Δείχνει δύο γυναίκες να κάνουν λεσβιακό σεξ, ενώ η μία από αυτές είναι 15. Δεν έχει σημασία που η ηθοποιός που την υποδύεται είναι 19. Η ουσία είναι τι νόημα περνάει το φιλμ στους νέους».

Η ταινία του Abdellatif Kechiche «Η ζωή της Adele», στην οποία πρωταγωνιστούν η Adele Exarchopoulos και η Lea Seydoux, δέχθηκε κριτική όταν κυκλοφόρησε, εξαιτίας των έντονων σκηνών του, ωστόσο κατάφερε να κερδίσει τον Χρυσό Φοίνικα στο φεστιβάλ των Καννών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: